Over ons

Houd jij ook zo van lekker eten, en/of borrelen met je partner, gezin, familie of vrienden? Een lekkere zelfgemaakte hamburger, pizza, curry, stoofvlees of couscous? Of juist een compleet zelf verzonnen recept? Wij wel!

Onze passie voor de keuken is al op jonge leeftijd begonnen.
Elke dag staan wij met plezier in de keuken om weer iets lekkers te bereiden.  
Als je zelf regelmatig kookt en daarnaast nog een druk leven leidt, dan weet je hoe belangrijk het is om de juiste tools in huis te hebben. Goede pannen, messen, mixers en opberg bakjes (ook voor in de koelkast) zijn essentieel om ruimte en tijd te besparen. En als je graag vrienden of familie over de vloer hebt , moet je natuurlijk wel zorgen dat je genoeg leuke borden, glazen etc. in huis hebt. Je moet er toch zelf een feestje van maken zeggen wij altijd! 

Door de jaren een is onze voorraad met handige keuken tools erg toegenomen, waardoor het altijd een plezier is om iets lekkers te bereiden of neer te zetten op tafel.
Ook komt het regelmatig voor dat wij handige keukentools tegenkomen die wij graag met andere kookliefhebbers zouden willen delen. 
Vandaar dat we met passie en plezier een webshop zijn gestart met de leukste en handigste keuken artikelen uit heel Nederland!

Overige gegevens:

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

MyMagicKitchen
TEL: 06- 42893035De handelsnaam van ons bedrijf is: Spangle

Ons vestigingsadres:
Watermolen 8 
4818LX, Breda
(Wij hebben geen bezoek adres!)

KVK: 78765471
BTW-nr: NL861522163B01